Om mig

Maria Zonterapeut/reflexolog drivs av mig, Maria Nelsson. Min utbildning gjorde jag 2012-2013 hos Axelssons Gymnastiska Institut- En utbildning som ökade mitt intresse för kroppen och dess fantastiska förmåga till självläkning. Att på ett kraftfullt sätt kunna hjälpa andra är en inspiration och drivkraft.

Senvintern 2018 kompletterade jag min utbildning med Naturlig Facelift vilket är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Ansiktsmassagen fördröjer åldrandeprocessen och är både avslappnande och avstressande.

Mina behandlingar kan även bestå av helande massage. I metoden kombineras muskelmassage, bindvävsmassage 

och energibehandling. Detta syftar till en djupare avslappning som löser upp blockeringar i hela kroppen.

Jag arbetar även som ämneslärare i idrott och engelska på högstadiet. Det tycker jag är en fördel när jag möter kunder som zonterapeut. Likaså har zonterapin gett mig större förståelse för mina elever.

Nytt för mig i år 2018 är att jag kommer att kunna ta emot patienter inne i Linköpings centrum på Peter Lindahls Friskvård vid sidan om min egna praktik på Ulltorpsvägen utanför Linköping

Förutom zonterapin, som är det bästa jag vet, så är yoga ett av mina intressen. Båda handlar om att öka flödet, ta hand om insidan och lugna sinnet.

För mig är det självklart att vara medlem i Kroppsterapeuternas Riksförbund vilka jobbar för att terapeuter ska vara välutbildade, följa förbundets etiska regler, vara försäkrade och göra ett bra jobb.